.


  
 
 
Bent u op zoek naar een lieve, creatieve en zorgzame gastouder waar uw kind op de eerste plaats komt? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij 't Deugnietje in Raamsdonksveer!
 
 

't Deugnietje

Omdat ik het werken met kinderen heel erg miste besloot ik in 2015 om te beginnen als gastouder. Ik heb een ruim huis met serre en een ruime tuin, omdat de kinderen het liefst in de serre waren heb ik deze omgetoverd tot een speelkamer. Doordat de serre aansluit op de eetkamer blijft het toch lekker huiselijk. Ook mijn tuin is voorzien van allerlei speelmateriaal en heb ik een fijne ruime slaapkamer speciaal voor de kleintjes.

Mijn visie is om op de eerste plaats een kind een warm, gezellig en veilig plaatsje te bieden, kleinschalig  net als thuis, waarbij normen en waarden een belangrijk onderdeel zijn, daarbij houd ik ook rekening met de wensen/opvattingen van de ouders.

Mijn doel is verder  leuke creatieve  maar ook leerzame activiteiten te ondernemen met de kinderen zoals knutselen, bakken, spelletjes, muziek maken en ook lekker naar buiten te gaan waaronder een dichtbij zijnd speeltuintje en het hertenkamp te bezoeken.